HandArtMade Bijoux Duminică, 2020-02-23, 02:42:11
Principală | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Categoriile secţiunii
Cercei cu tortite [46]
Bratari [26]
Pandantive [9]
Inele [8]
Coliere [3]
Cercei cu suport [5]
Produse noi [5]
Oferte speciale [2]
Concurs [1]
Seturi [28]
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Formularul pentru autentificare

Bijuterii confectionate manual,cele mai frumoase si complexe modele dar si cele mai mici preturi,
-lunar concursuri pentru cei mai activi membri
-Posibilitatea adaugarii de anunturi gratuite in orice domeniu,fara costuri ascunse

Termeni si conditii generale :


 1. Continutul si informatiile afisate pe acest site sunt proprietatea ArtHand Bijoux si/sau a altor parti. Descarcarea, reproducerea informatiilor in alt scop decat in cel de informare este interzisa.
 2. Site-ul poate contine informatii referitoare la marci inregistrate, materiale aflate sub incidenta drepturilor de autor, tehnologii, produse sau alte drepturi apartinand ArtHand Bijoux sau altor parti. Nici unul dintre elementele sau drepturile amintite nu sunt oferite decat in scop de informare.
 3. Sunteti de accord sa nu utilizati nici un dispozitiv, soft sau instrument pentru a interfera sau a intentiona sa interfereze cu functionalitatea normala a acestui site si nu veti efectua nici o actiune menita sa impuna o decarcare neautorizata a infrastructurii site-ului. Aditional sunteti de accord sa nu folositi nici un robot, program sau alt instrument automat pentru a monitoriza sau copia pagina web sau continutul acesteia fara acordul scris al unui reprezentant autorizat ArtHand Bijoux.
 4. Sunteti de accord sa faceti numai rezervari pentru folosul dumneavoastra sau a invitatilor dumneavoastra, nu pentru alte scopuri, incluzand fara a se limita la revanzare, postare pe alte site-uri sau specularea cererii de pe piata.
 5. Acest site va poate oferi posibilitatea de a folosi "username”, parole sau alte mijloace care va faciliteaza accesul in zone restrictionate din site. Continutul acestor zone restrictionate este proprietatea ArtHand Bijoux si va este furnizat pentru folosirea numai in scop de afaceri incluzand aici rapoarte de rezervari si comisioane. Ne rezervam dreptul sa refuzam folosirea acestor coduri de acces acolo unde determinam ca acest lucru interfereaza cu operarea site-ului sau se transforma in beneficii comerciale pentru alte entitati in defavoarea noastra.
 6. Toate informatiile de pe site sunt furnizate "ca atare”, fără garantii de niciun fel, explicite sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de vandabilitate. Unele jurisdicţii nu permit excluderea garantiilor implicite, deci excluderea de mai sus nu se poate aplica pentru dumneavoastra.
 7. Cu privire la toate comunicările pe care le faceti catre ArtHand Bijoux cu privire la ArtHand Bijoux  incluzand, dar fara a se limita la chestionare, întrebări, comentarii, sugestii precizam urmatoarele: (a) nu veţi avea nici un drept de confidenţialitate în domeniul comunicarilor si Hotel Paradis nu va avea obligaţia de a proteja comunicaţiile Dvs. de la divulgare; (b) ArtHand Bijoux este liber de a reproduce, folosi, dezvălui şi distribui comunicaţiile Dvs. altora fără prescripţie; şi (c) ArtHand Bijoux va fi liberă să utilizeze orice idei, concepte, know-how-ul, continutul sau tehnici continute în domeniul comunicaţiilor dvs. pentru orice scop, inclusiv dar fara a se limita la dezvoltarea, producţia şi comercializarea de produse şi servicii care încorporează astfel de informaţii.
 8. Informatiile de pe site-ul ArtHand Bijoux pot contine inadvertente tehnice şi erori tipografice, inclusiv, fara a se limita la inexactităţi referitoare la preţuri sau disponibilitati aplicabile rezervarilor. Cristian Berariu nu îşi asumă responsabilitatea sau răspunderea pentru orice astfel de inexactitati, erori sau omisiuni, şi nu va avea nici o obligaţie să onoreze informaţii sau rezervări afectate de astfel de inexactitati. ArtHand Bijoux îşi rezervă dreptul de a face modificări, corecţii, anulări şi / sau îmbunătăţiri la informatiile din site, precum şi la produsele şi programele descrise in aceste informaţii, în orice moment, fără notificare, inclusiv după confirmarea unei tranzacţii.
 9. Dacă alegeţi să părăsiţi acest site ArtHand Bijoux  prin intermediul link-urilor către alte site-uri non-ArtHand Bijoux, inclusiv cele de publicitate, ArtHand Bijoux nu este responsabil pentru politicile de confidenţialitate ale acestor site-uri sau cookie-urile acestor site-uri de utilizare. În plus, deoarece ArtHand Bijoux nu are nici un control asupra acestor site-uri şi resurse, recunoaşteţi şi sunteţi de acord că Hotel Paradis nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri sau resurselor externe, nu garanteaza si nu este responsabil sau răspunzător pentru orice conţinut, publicitate, produse , sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
 10. Acesta este un site din Romania si este subiect pentru dreptul romanesc. ArtHand Bijoux nu va divulga nici o informaţie cu privire la utilizarea acestui site, inclusiv informaţii personale referitoare la dumneavoastră fără permisiunea dumneavoastră, decat atunci când este necesar la solicitarea unei autoritati, sau daca că o astfel de acţiune este necesară pentru a investiga sau a ne proteja împotriva activităţilor dăunătoare pentru vizitatori asociaţi, sau a proprietăţii ArtHand Bijoux (inclusiv acest site), sau pentru a altora.
 11. Dacă doriţi să vizualizaţi politica de confidentialiate care guvernează http://arthand.ucoz.com va rugam sa cititi Politica de confidentialitate. Dacă aveţi întrebări despre aceste Conditii de utilizare vă rugăm să trimiteţi un e-mail la cristian.berariu@yahoo.com . 
Coşul de cumpărături
Categorii
Bucati

Aici aveti posibilitatea cumparaturilor on line
Multumim
Arhiva materialelor
Melodii Mp3
Căutare
Calendar
«  Februarie 2020  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Prietenii site-ului
 • Creaţi un website gratuit
 • Desktop Online
 • Jocuri Online Gratuite
 • Tutoriale Video
 • Toate Tag-urile HTML
 • Kit-uri de Navigator

 • Copyright MyCorp © 2020
  Powered by uCoz